Internacionalizacija poslovanja kot dejavnik rasti zaposlenosti v dinamičnih podjetjih v Sloveniji - Maček, Anita; Pšeničny, Viljem (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.