Dejavniki odločanja in zvestobe potrošnikov v procesu nakupa izdelkov izbrane blagovne znamke - Vukasović, Tina; Junc, Vanja (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.