Ukrepi za zmanjšanje zdravstvenega absentizma v Finančni upravi Republike Slovenije - Tajnšek, Vanja; Raspor, Andrej (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.