Analiza in zasnova programske rešitve vodenja evidenc na uradu Vlade Republike Slovenije za varovanje tajnih podatkov - Skobe, Miran; Rozman, Tomislav (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.