Vodja za družbeno odgovornost – nova vseevropska certifikacija - Rozman, Tomislav; Vade Horvat, Romana; Lešnik Štefotič, Vesna; Fluks, Zmago (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.
Keywords: .