Družbena odgovornost kot pogoj za smiselno podjetništvo in gospodarsko rast (1) - Mulej, Matjaž; Hrast, Anita (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.
Keywords: .