Dejavniki marketinške kulture in zadovoljstvo udeležencev organizacij – trgovinska dejavnost - Ropar, Ivan; Moretti, Melita (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.
Keywords: .