Finančna ocena naložbene priložnosti z uporabo dinamičnih metod neto sedanje vrednosti in interne stopnje donosnosti na primeru vlaganja v komunalno infrastrukturo - Radek, Zdenka (Mednarodno inovativno poslovanje = Journal of Innovative Business and Management, 2019)
.
Keywords: .